Nu Forza Horizon 3 uit is en Gran Turismo Sport tot in de oneindigheid is uitgesteld, hebben we iets nieuws nodig om naar uit te kijken. Komt dat even mooi uit. BigBen Interactive is ontwikkelaar van virtuele verslavingsmiddelen en heeft de rechten gekocht voor Test Drive Unlimited. Het kan nog een ellendig lange tijd duren, maar Test Drive Unlimited 3 komt eraan!

Wat is Test Drive Unlimited?

In Test Drive Unlimited rij je in een open wereld en mag je doen wat je niet laten kunt. Vergelijk het met de Forza Horizon-serie. De laatste game stamt uit 2011. Tijdens de ongelimiteerde proefrit rij je op het eiland Oahu en Ibiza. Je hebt in totaal 3.000 kilometer aan wegen om op te spelen met 176 auto’s.

Nodig tot zeven vrienden uit om online tegen elkaar te racen of met elkaar te toeren. Meer dan 1,8 miljoen exemplaren van het spel frisbeeden over de toonbank. BigBen Interactive heeft dus flink wat fans tevreden te stellen.

Het spel kwam uit op Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. Voor welke platformen Test Drive Unlimited 3 komt, is nog een verrassing. Evenals de releasedatum.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)