Voor liefhebbers van gadgets heeft Renault binnenkort iets aardigs in petto. Dat is namelijk de Twingo Nokia, die volgende maand in de showroom staat.

Deze hightech Twingo is uitgerust met alle digitale hebbedingen die je je maar kunt wensen. Dat begint in de eerste plaats met een Nokia 6110 met GPS-navigatie. Een bijgeleverde USB-kabel zorgt ervoor dat je alle functies via het stuurwiel kunt bedienen. En dankzij Bluetooth kun je in de auto bellen zonder daarvoor bekeurd te worden.

Verder heeft Renault erg zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat je goed uit de voeten kunt met je MP3-verzameling. Die kun je deels kwijt op de geheugenkaart van 2GB in de Nokia, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je iPod of andere MP3-speler aansluiten. De Twingo Nokia wordt geleverd in zwaet of wit, en je kunt kiezen uit een 1,2 liter benzinemotor met 75 pk of een 1,5 dCi diesel met 65 pk.

Deze GSM op wielen is in Frankrijk inmiddels leverbaar, maar komt in november dus ook naar ons land. De prijs weten we alleen nog niet.

Reacties