Zo slecht als drank combineert met rijden, zo goed combineert het met reizen. Er gaat weinig boven je favoriete drankje nuttigen op fantastische plek. Producent van rogge-whisky Slow & Low geeft je nu de kans om een leuk geld bedrag te winnen óf een verzorgde roadtrip van twee weken door Amerika te maken in hun whisky-bus. Uiteraard mag je een extra persoon óf huisdier meenemen.

De whisky-bus is een omgebouwde Chevy G20 uit 1978, hetzelfde type waarin The A-Team rijdt. Achterin bouwden ze een bar van walnotenhout, een leren bank, zwart- en bruinleren bekleding en een aardige geluidsinstallatie. De reis begint in Californië en gaat door Arizona en New Mexico. Op de bestemmingen staat er uiteraard een drankje klaar voor je. De reislustige drinker moet de roadtrip vastleggen op social media. Eten en overnachtingen verzorgt de distilleerderij.

Samen met de website Monster Children organiseert Slow & Low een fotowedstrijd. Wie de mooiste plaat instuurt, wint de reis. Uiteraard moet je ouder dan 21 zijn (aldaar de legale leeftijd om te mogen drinken) en officieel zelfs een inwoner van Amerika. Hopelijk is hun whisky een beetje te hachelen, aangezien ze adviseren het rechtstreeks uit de fles te drinken én ze het ook in blikvorm hebben. Blijven bijzondere jongens, die Amerikanen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear