Voor 42.000 euro kun je heel goed slagen bij de dealer. Zet je handtekening onder het koopcontract van een goed uitgeruste Ford Fiesta ST met 200 pk, bijvoorbeeld. Je houdt zelfs nog geld over om hem naar een tuner te brengen. Of verzeker jezelf van een feestje waar je ook gaat met deze champagnekoeler van Rolls-Royce.

Met de champagnekoeler van Rolls-Royce vervoer je je spuitwijn van A naar B op de meest delicate manier. Rolls-Royce claimt dat de champagnekoeler ‘een passende gadget is voor de meest extravagante omgevingen, van uitjes op je superjacht tot op het terras van je privé-optrekje. Het zorgt voor dat extra stukje gezelligheid bij je vrienden, familie en zakelijke relaties.’

De champagnekoeler van Rolls-Royce is met de hand in elkaar gezet uit gefreesd aluminium en koolstofvezel, en is afgewerkt met zwart leer en hout. Met één druk op de knop schuiven de bovenkant en de zijkanten van de champagnekoeler naar buiten, waarbij de vier mondgeblazen, kristallen champagneglazen tevoorschijn komen.

De glazen zijn zodanig geplaatst dat ze volgens Rolls-Royce ‘herinneringen van een V12-motor naar boven laten komen’. Je flesje bubbels blijft gekoeld op de ideale temperatuur dankzij het zwart geanodiseerde aluminium en de koolstofvezel-koelers. Je kunt er ook voor kiezen om je kaviaar erin te bewaren en te serveren aan je gasten. Met lepels gemaakt van parelmoer, natuurlijk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear