Rauh-Welt Begriff, ken je dat nou nog niet? De overgehypete Porsche-veredelaar uit Japan bouwt de meest uitzinnige Elfjes. De nieuwste is knalgroen en komt uit the States: de RWB Prince.

Akira Nakai, of Nakai-San, bouwt alle RWB Porsches zelf. Dus als jij een echte Rauh-Welt Begriff in je garage wilt, moet je Nakai invliegen. Zorg wel voor goede ventilatie, want de handige Japanner lust wel een peukie tijdens het werken. Of een pakje. Of twee.

Ben Harmony uit Philadelphia kocht een ticket voor Nakai-San om zijn Porsche aan te pakken. De zaag verdween in het koetswerk van zijn groene 911 om plaats te maken voor de omvangrijke hoepels, de bodemvrijheid verdween vrijwel en de bekende spatbordverbreders deden hun intrede. Het resultaat luistert naar de naam Prince, vernoemd naar the Fresh Prince, ook uit Philly.

Een schokkend resultaat? Nah. Op de kleur na is hij vrijwel identiek aan elke andere RWB Porsche, voor de leek tenminste. Maar om nu te zeggen dat we het zat zijn: nee. Blijf maar knutselen aan die Porsches.

Check de bouw van de RWB Prince

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)