Duik nog even goed in de regels van Shotgun. Dan ben je tenminste je schoonmoeder te snel af, want hier wil je niet zitten. Dit zijn de 7 slechtste achterbanken.

07. Audi TT

Misschien wel de ruimste in deze lijst, maar toch raden we mensen met benen aan om voorin te gaan zitten. Als je eenmaal zit, geniet je wel van één van de mooiste interieurs van dit moment.

06. Ferrari California T

Prachtige afwerking, zoals je verwacht van Ferrari. Je kunt er heerlijk zitten, zolang je een ondervoed kind of huisdier bent (maar dan ook weer geen Deense Dog). Deze achterbank is geschikt voor het verhuizen van een vissenkom met je lievelings-goudvis. De Ferrari California T daarentegen weer niet.

05. Ford Mustang

Handig als je je boodschappen het beste gunt of als je de botten chirurgisch uit je benen hebt laten verwijderen.

04. Nissan GT-R

Als je niet lenig genoeg bent om je benen in je nek te leggen, kunnen we het je zeker niet aanraden om het spelletje shotgun te verliezen.

03. Peugeot RC-Z

Twee vormloze strijkplanken met beenruimte waarvan een claustrofoob een levenslang trauma aan overhoudt.

02. Porsche 911

Ja, je ziet het goed. Dat is de ruimte voor je benen, dat kleine stukje schaduw. Kun je het nog niet zien?

01. Toyota GT86

Het ziet er meer uit alsof de banken al omgeklapt zijn. De blokkerige zittingen zien er niet alleen oncomfortabel uit, maar bieden ook te weinig ruimte om nog enigszins een knappe positie te vinden om de reis naar Zuid-Frankrijk te overleven. Dus doe maar niet.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)