Pontificaal van voren gezien, zou je het werk van Startech nog enigszins oké kunnen noemen. Echt een lekker ding was het toch al niet, die Bentayga. En wat doe je als je smoelwerk niet in de smaak valt? Dan laat je een snor staan. In dit geval van koolstofvezel. En net als in het echte leven is het niet echt een verbetering te noemen.

Maar dan kom je aan bij de achterkant, waar Startech het nodig vond een dikke race-diffuser in de bumper te slijpen. Inclusief F1-achtig remlicht. Voor wanneer je met je tweetonner over Spa gaat beuken, of zo. Ga toch gewoon vissen.

De 23 inch pattas lijken uit de schappen van Audi te komen en zijn acceptabel. Die koolstofvezel luchthapper in de zijskirt dan weer niet. Waarom, Startech? Wie hou je voor de gek? Vind je je Bentayga niet breed genoeg, dan wil Startech ook nog een widebody kit voor je monteren.

Zit er dan tenminste meer power in de Startech Bentley Bentayga?

Startech roept iets wazigs over een performance upgrade die zeer geschikt zou zijn voor dagelijks gebruik, maar daar zijn ze nog even mee bezig. We sluiten af met het enige pluspuntje: de tuner biedt een uitlaatsysteem aan met een vlinderklep, waarmee je op commando de twaalfcilinder flink kunt laten brullen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)