Zeker wanneer je het huis moet delen met iemand die niet zo gek is op auto’s of racen als jij, is het nog weleens lastig om een goed compromis te vinden. En terecht ook wel: stel je voor dat je met iemand samenwoont die idolaat is van My Little Pony – dat wil je ook niet overal aan de muren hangen.

We hebben de oplossing voor je, gelukkig. Niet voor het pony-probleem. Dat is hopeloos. Het Nederlandse Wijck biedt stijlvolle posters van circuits aan, die ook gewaardeerd kunnen worden door mensen die niet van F1 of racen houden. Of nog beter: bestel zelf een circuit-poster en laat de nadere bewoner een poster van zijn of haar favoriete stad uitkiezen.

De posters van circuits omvatten onder meer het stratencircuit van Monaco, Spa-Francorchamps, Silverstone, Assen en uiteraard Circuit Zandvoort. De bochtennamen zijn ook inbegrepen en je hebt ze met een witte of een zwarte achtergrond. En het mooiste: je hebt al een print vanaf 9,90 euro. De prijzen lopen wel rap op als je een groter formaat wilt of een lijst om de poster heen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear