Stijlvolle posters van circuits

Deze stijlvolle circuitposters staan ook prima buiten de mancave

Foto('s): WijckPoster Melbourne Spa Franchorchamps
Foto('s): WijckPoster circuit MOnaco
Foto('s): WijckPoster Wijck
Foto('s): WijckPoster Wijck
Foto('s): WijckZandvoort Melbourne MOnaco posters
Foto('s): WijckRed Bull Ring Spielberg poster
Foto('s): WijckCircuit zandvoort poster
Poster Melbourne Spa Franchorchamps
Poster circuit MOnaco
Poster Wijck
Poster Wijck
Zandvoort Melbourne MOnaco posters
Red Bull Ring Spielberg poster
Circuit zandvoort poster

Zeker wanneer je het huis moet delen met iemand die niet zo gek is op auto’s of racen als jij, is het nog weleens lastig om een goed compromis te vinden. En terecht ook wel: stel je voor dat je met iemand samenwoont die idolaat is van My Little Pony – dat wil je ook niet overal aan de muren hangen.

We hebben de oplossing voor je, gelukkig. Niet voor het pony-probleem. Dat is hopeloos. Het Nederlandse Wijck biedt stijlvolle posters van circuits aan, die ook gewaardeerd kunnen worden door mensen die niet van F1 of racen houden. Of nog beter: bestel zelf een circuit-poster en laat de nadere bewoner een poster van zijn of haar favoriete stad uitkiezen.

De posters van circuits omvatten onder meer het stratencircuit van Monaco, Spa-Francorchamps, Silverstone, Assen en uiteraard Circuit Zandvoort. De bochtennamen zijn ook inbegrepen en je hebt ze met een witte of een zwarte achtergrond. En het mooiste: je hebt al een print vanaf 9,90 euro. De prijzen lopen wel rap op als je een groter formaat wilt of een lijst om de poster heen.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken