Hoewel niet iedereen Tokyo Drift als een waardevolle toevoeging ziet aan de Fast & Furious-reeks, zijn de meesten toch wel fan van Han. Grappig genoeg overleefde zijn personage als enige Tokyo Drift, terwijl het personage in de film het loodje legde. Han, gespeeld door Sung Kang, is de enige uit de driftfilm die ook in andere F&F-films verscheen. Dat kon trouwens zonder veel poespas, want die delen speelden zich op de tijdlijn eerder af dan Tokyo Drift.

Bij het nieuwste deel wordt het lastiger. Deze speelt zich in de tegenwoordige tijd af en Han zou dus wel echt dood moeten zijn. Tóch maakt hij wederom zijn opwachting in de film. Dat wilde de regisseur nog lange tijd geheim houden en dat kostte wat moeite – het was op sommige momenten zelfs wat lullig. Op internet verschenen diverse foto’s vanaf de set van F9, onder meer van verjaardagen en dergelijke. Sung Kang mocht nooit op de partijtjes komen – hij werd nooit uitgenodigd.

Sung Kang vertelde het zelfs zijn vrouw niet

Er mochten geen foto’s zijn van Kang op de set van F9 totdat bekend was dat hij weer meespeelde. ‘Ik zag de verjaardagstaarten van veraf, maar dat was onderdeel van het plezier. Het is heel cool om onderdeel te zijn van zo’n verhaal’, zegt de acteur tegen Digital Spy. Kang wilde de details zelfs zo geheim houden, dat hij niet eens aan zijn eigen vrouw vertelde hoe zijn karakter opstaat uit de dood. Op 8 juli 2021 komt Fast & Furious 9 naar de bioscopen in Nederland – op dat moment kun je zelf zien hoe je favoriete zoutjesetende drifter een wederopstanding maakt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear