Zondag 30 september is het zover. Hordes supercars zullen weer naar Zandvoort komen voor Super Car Sunday. En uiteraard kun jij er weer bij zijn om ze te bekijken. Want wij zijn er ook! We hebben een tijdsblok van ongeveer een uur op het lange rechte stuk van het roemruchte circuit waarop we met een aantal supercars dragraces gaan houden. Een beetje zoals onze laatste dragrace tussen de Ferrari 812 Superfast en de Mercedes-AMG E 63 S Estate Brabus 800.

Wat is er nog meer te zien tijdens Super Car Sunday?

Om te beginnen is er de Supercar Paddock. Waar je de hele dag doorheen kunt struinen om je ogen eens flink te verwennen. Er is dit jaar ook een speciaal paviljoen op de paddock waar je de coolste supercars uit de jaren ’70 en ’80 kunt bewonderen.

De auto’s die je in de paddock tegenkomt, wil je natuurlijk ook in actie zien. De hele dag zal er dan ook met deze supercars geracet worden op het circuit zelf, echte hotlaps. Ervaar zelf hoe het is om een kudde schreeuwende supercars aan je voorbij te zien beuken. Dat wil je niet missen! En heb je even genoeg van al het circuitgeweld? Dan breng je toch gewoon een bezoekje aan de Cars & Coffee? Daar staat de gratis koffie voor je klaar.

Gaaf! Hoe kom ik aan kaarten?

Via de organisatie hebben we voor alle lezers van TopGear (dus ook voor jou, want jij leest het nu) een beetje korting weten te regelen: gebruik kortingscode TOPGEAR en bespaar € 2,50 op de prijs van een kaartje. Daardoor betaal je nu nog maar € 17,50 voor een dag vol supercars en snelheid. Bestel ze HIER met die korting.

Foto’s: Mick Kok Photography

Advertentie

Reacties

Meer

Meer van TopGear

Advertentie