Mocht je je toevallig in Las Vegas bevinden en 14.500 dollar in je zak hebben, gooi het dan niet in een fruitautomaat. Bel liever de eigenaar van deze Geo Tracker, bij ons beter bekend als Suzuki Vitara, uit 1993. Wat je met zo’n klein stuiter-suvje moet? Gewoon, Mustangs zoek rijden. Dit is namelijk een Suzuki Vitara met V8.

Hier komt het jargon: een capabele sleutelaar heeft onder de kap een 6,0-liter LQ4 met On3 Performance-turbo gemonteerd, LS9-koppakkingen, LS7-uitlaatspruitstukken en een stage 3-nokkenas en klepveren van Brian Tooley Racing. Een viertraps automaat stuurt alle geweld naar een Ford 8.8-achteras met sperdifferentieel en een overbrenging van 4,11:1. De achterwielen dragen Mickey Thompson-dragrubber in de maat 275/60R15. De motor loopt op E85 en hoewel de achterremmen werden geüpgraded, zijn de voorremmen nog standaard.

Hoeveel pk de Suzuki Vitara met V8 heeft? Geen idee, maar in Amerika tellen de kwartmijltijden. Het beestje doet 9,879 seconden met een eindsnelheid van 213,1 km/u. Bovendien stelt de eigenaar dat ie straatlegaal is, licht verweerd voor de echte sleeper look, en prima dagelijks te gebruiken. Verder nog vragen? Koop ‘m hier.

Suzuki Vitara met V8 klopt iedereen

vitara las vegas motor speedway www.vitara.es

parecia que estaba de serie…..www.vitara.es

Geplaatst door Vitara.es op Vrijdag 13 juli 2018

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)