Als je één auto moet uitkiezen als goede wingman, dan moet het er wel eentje van Tesla zijn. Alle modellen (op de oude Roadster na) hebben een zogenaamde Romance Mode, waarbij een knisperend haardvuurtje op het scherm verschijnt. Wil je je intenties subtieler overbrengen, dan is er Netflix om samen te ‘chillen’. En nu is het zelfs een trend onder Tesla-eigenaren om je ‘Dating Score’ online te plaatsen.

Jouw Tesla Dating Score kun je berekenen via een speciale website. Je vult in hoeveel dollar je hebt uitgegeven aan Tesla’s in 2019 of eerder, hoeveel in 2020 of daarna, hoeveel dollar je hebt aan Tesla-kleding, hoeveel aandelen je hebt en hoeveel tweets je over Tesla hebt verstuurd. Hoe goed je in de datingmarkt ligt bij Tesla-eigenaren, ligt dus met name aan je bestedingspatroon.

Een hoge Tesla Dating Score is het best

Na deze gegevens krijg je een beoordeling: dit is je Tesla Dating Score. Dit getal zetten veel Tesla-eigenaren trots op (hoe kan het ook anders) Twitter met de hashtag #TeslaDatingScore. Hoe hoger de score, hoe beter je in de smaak valt binnen de Tesla-kringen. De hoogste score is momenteel 2.455 punten, maar veel zitten nog slechts in de dubbele cijfers.

De meesten zien het als een gebbetje, maar wie weet is het voor de eenzame Musketeer een mooie manier om niet meer solo de laadpaal te hoeven bedienen. En een mooie aanleiding om de openingszin ‘you have a very nice S eens te gebruiken. Succes gegarandeerd.

Reacties

  • Doe maar niet heeft op 10 augustus 2022 geschreven:

    Alleen de allersneuste fanboys zullen hier aan mee doen. Alle andere mensen lachen deze zielige figuren uit.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear