Voordat autofabrikanten hun definitieve auto in de showrooms parkeren, maken ze het publiek eerst lekker met conceptauto’s. Deze droomstudies staan dikwijls op onpraktische, maar fijn ogende velgen. Tesla slaat vaak dit stadium over en knalt vrijwel direct een foto van het productiemodel de wereld in.

Deze Tesla Model 3, die een bezoekje bracht aan Absolute Motors, geeft een idee hoe een studiemodel van de elektrische sedan eruit had kunnen zien. Flinke hoepels, minder bodemspeling en een matzilvere wrap. Het staat de Tesla Model 3 toch best fijn. De verhoudingen van de Model 3, die toch niet helemaal lekker kloppen, komen een stuk beter uit.

Alle chromen delen werden satijnzwart gemaakt, met Eibach-veren ging de auto drie centimeter omlaag, achterop zit nu een koolstofvezel spoilertje en een setje 20-inch velgen maakt de Model 3 af. Absolute pakte ook nog een andere Model 3 aan, die ze zwart maakten.

Volgens het personalisatiebedrijf staan eigenaren van de Model 3 in de rij voor de aanpassingen en kunnen we er nog een hoop verwachten die een opleukbeurtje krijgen. ‘Dit omdat ze zo goedkoop mogelijk in aanschaf moeten zijn voor de bijtelling en daarna alle aanpassingen zakelijk aftrekbaar zijn’, aldus het bedrijf.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)