Tesla en Ford delen elkaar al enige jaren regelmatig plaagstootjes uit. Dus als Tesla één merk moest uitkiezen om te dollen met de Cybertruck, dan moest dat Ford zijn. Deze Tesla Cybertruck met een bijzondere wrap werd pas geleden meerdere malen gespot in Californië. In de bovenstaande foto staat de Tesla op een trailer, maar hij is ook op de openbare weg gespot met deze wrap.

De Cybertruck is in productie gegaan, maar de elektrische pick-up is nog een beetje cameraschuw. Vandaar dat deze pick-ups nog een verhullend jasje dragen. Er werden exemplaren gespot met een camouflage-outfit, maar deze is nog net wat specialer. En als we heel eerlijk zijn: het ziet er niet eens zo heel verkeerd uit.

Tesla trollt dus Ford door een Cybertruck te wrappen zodat hij eruitziet als een F-150. De achterlichten, de deurgrepen en ook de koplampen van de grote concurrent zijn aanwezig op de wrap. Een goede reden om dit te doen, zullen ze bij Tesla waarschijnlijk niet hebben. Behalve ‘omdat het kan’, wat meer en meer het levensmotto lijkt van Elon Musk.

Advertentie

Reacties

  • Pedro heeft op 27 juli 2023 geschreven:

    Stuk minder lelijk zo

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie