Tesla introduceerde vorige week een nieuwe functie: de Smart Summon. Met de functie kan de Tesla zonder bestuurder de garage uitrijden en naar de bestuurder toekomen. Je was niet vergeten uit welk land de auto komt, toch?  Een paar dagen nadat de functie geïntroduceerd werd, was het al raak. Een Tesla-eigenaar postte op Twitter dat hij schade had aan zijn auto door de Smart Summon. De auto reed tegen de zijkant van de garage aan, terwijl de oprit leeg was.

Het duurde echter niet lang voordat de achterdochtige reacties binnenkwamen. Zo zou de schade op de foto niet overeenkomen met zijn verhaal en is de gebruiker eigenlijk al jaren niet meer actief op Twitter. Het kan natuurlijk zijn dat hij de introductie van Smart Summon aangrijpt om zijn schade te verhalen op Tesla. De aandacht van het wereldwijde web heeft hij in ieder geval te pakken.

Een andere gebruiker, die een eerdere versie van de Smart Summon gebruikte, zette ook een video op Twitter (de onderste video op deze pagina) waarbij zijn Tesla met de spiegel langs de zijkant van de garage schraapte. Maar dit was een eerdere versie van Smart Summon.

Tesla’s zonder bestuurders rijden tegen dingen

Tesla rijdt bijna tegen een SUV

Het gaat nog een keer fout

Oude versie van Summon

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)