Welkom, lieve lezers, bij iets wat de beste film ooit kan zijn. We houden van raceauto’s en we houden van honden, maar tot de dag van vandaag genieten we apart van beide. Daar komt nu een einde aan, want ‘The Art of Racing in the Rain’ brengt het beste van deze twee werelden bij elkaar.

‘The Art of Racing in the Rain’ is een hartverwarmend verhaal, verteld door een geestige en filosofische hond, genaamd Enzo. Althans, dat staat in de omschrijving. ‘Enzo begrijpt de mens en snapt dat de technieken die nodig zijn op het circuit, ook in het normale leven gebruikt kunnen worden om succesvol te navigeren door het avontuur van het leven.’

De film is gebaseerd op het bestseller boek met dezelfde naam. In de film spelen Milo Ventimiglia en Amanda Seyfried, en Kevin Costner vertolkt de stem van Enzo. Er zijn BMW- en Porsche-raceauto’s en ook een prachtige oude Ferrari. De perfecte film dus. Oh ja, Patrick Dempsey, de acteur en racer, zit in het productieteam.

Een kleine waarschuwing: de film wordt gemaakt door de studio die ook achter de film ‘Marley & Me’ zit. De trailer zorgt eveneens voor zweterige oogjes. In augustus komt de film uit.

‘The Art of Racing in the Rain’ trailer

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie