Je rijdt al een aantal minuten over het parkeerterrein, op zoek naar een plaatsje voor je geliefde auto. Na nog een paar rondjes weet je het zeker: op dit parkeerterrein is geen plek voor mij. Dat kan best frustrerend zijn. Zo frustrerend dat de losbol in je naar boven komt. Zeker als Ans in haar Opel Meriva traag voor je rijdt waardoor iemand anders het laatste plekje voor je neus wegpikt.

In dit geval zit het net even anders. De lokale politie laat weten dat de bestuurster van de Toyota Camry zich duizelig begon te voelen toen ze op de Amerikaanse Route 19 reed. Ze verloor de macht over de Toyota Camry en verliet de weg met hoge snelheid. Ze pakte een berm die werd omgedoopt tot schans. Ze vloog zo’n 42 meter door de lucht, sprong over een klein dozijn auto’s en landde voor een autodealer, waarbij ze nét twee auto’s raakte.

Evel Knievel zou er trots op zijn

Een Lincoln Navigator zorgt ervoor dat de Toyota Camry niet nog meer schade aanricht. Naar verluidt zat de dealer vol met klanten die zich erg gelukkig mochten prijzen om de lompe Lincoln. ‘Als de Lincoln er niet had gestaan, was de Toyota Camry waarschijnlijk richting de showroom gegaan. Dit is iets wat Evel Knievel maanden en maanden van voorbereiding zou hebben gekost om te kunnen doen’, zegt de verkoopmanager van de dealer tegen het lokale medium Bay News 9. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

Toyota Camry vliegt over parkeerterrein heen

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie