Zijn jouw baksels zo zwartgeblakerd dat Griekse bossen met afgunst in jouw oven kijken? Geen zorgen, juist dan hebben we een mooie functie voor je. Dodge zoekt een Chief Donut Maker – en zaken grondig affikken met veel rook is ongetwijfeld een pre. De exacte inhoud van de vacature is nog niet bekend, alleen dat Dodge een ambassadeur zoekt die de geest van Never Lift belichaamd. Als auto van de zaak krijg je uiteraard een Dodge Challenger of Charger Hellcat.

De Chief Donut Maker moet gas geven

Never Lift is een uitspraak die zich los laat vertalen naar ‘hou je voet op het gas’ of ’til nooit je voet van het gas’. Maar dan een stuk minder suf. Het is tevens de naam van Dodge’s businessplan voor de komende twee jaar. Ze gaan meer performance-onderdelen aanbieden waarbij de bestaande garantie van je Dodge niet vervalt. Deze spullen kun je halen bij de dealers (die ze power-makelaars noemen). Daarnaast kom er een hulplijn voor mensen die hun auto zelf willen modificeren.

De voorwaarden voor de vacature van Chief Donut Maker zijn gunstig. Omgerekend verdien je 130.000 euro per jaar, je krijgt dus een Dodge Hellcat van de zaak en naast bedrijfkleding krijg je visitekaartjes met je functietitel. Meer details over de vacature van Chief Donut Maker komen in januari volgend jaar. Vermoedelijk wil Dodge graag iemand met een Amerikaans paspoort voor de functie, maar het kan nooit kwaad om een geïnspireerd mailtje te sturen.

Ook Dodge gaat over op elektriciteit

Het Never Lift-plan kun je zien als een soort afscheidstournee. In 2024 komt Dodge met de eerste elektrische musclecar en vanaf dat punt zal de focus meer en meer op EV’s komen. Op dat moment stopt het Amerikaanse merk niet met benzinemotoren of de ondersteuning ervoor, maar je kunt het gerust een nieuw tijdperk noemen voor het merk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie