Heb je altijd al een circuit in je achtertuin willen hebben? Domme vraag: natuurlijk. Geen probleem als je in Amerika of Dubai woont. Maar in deze contreien sta je voor een uitdaging. Sla daarom nu je slag: er staat een villa te koop waarmee je die droom zo goed als waar kunt maken. Het riante optrekje is gevestigd in het Belgische Heusden-Zolder waar ook Circuit Zolder te vinden is. Sterker nog: dat ligt er pal naast.

Inclusief showroom

De villa naast Circuit Zolder is gelegen in een villawijk, maar vergeleken met dit nederige stulpje zijn alle andere huizen meteen niet meer interessant, natuurlijk. Het huis stamt uit 2004 en heeft een oppervlakte van een indrukwekkende 1.975 vierkante meter die je kunt inrichten naar eigen smaak. Hoewel dat niet per se hoeft; de huidige inrichting krijg je erbij cadeau. Eerste verbouwtip: een uitkijktoren in de achtertuin.

In de villa naast Circuit Zolder vind je onder andere een fitnessruimte met sauna, stoombad en solarium, een muziekkamer om herrie in te maken (de buren horen je toch niet), een gekoelde wijnkelder en misschien de leukste verstopplek in het huis: een bar met een gigantische showroom en autolift erin.

Paardenstalling

Verder vind je op het terrein een gastverblijf van 290 vierkante meter, een zoutwaterzwembad van 75 vierkante meter, een tennisbaan en een stuk grond met zes paardenboxen – zodat je lekker makkelijk kunt checken hoe het met je paardjes gesteld is.

Het was de interieurarchitect Willem Vos die ooit zijn visie op de villa naast Circuit Zolder losliet. Hij ontwerp het huis met de gedachte om geluk in een ruimte te vangen. Een doelstelling die is behaald, denken we zo. De prijs van de villa is trouwens alleen beschikbaar op aanvraag. Dus zoals je wel begrijpt: het optrekje is erg duur. Meer informatie over de villa naast Circuit Zolder vind je hier.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)