Binnen vijf minuten aan de startstreep kunnen staan van welk circuit ter wereld dan ook, is al een fijne luxe. Het probleem is dat een simulator niet de volledige ervaring kan bieden. Dus wat dacht je van binnen vijf minuten aan de startstreep staan van Circuit Zolder? Goed, dan moeten de hekken wel geopend zijn, maar je moet een goed verhaal niet verpesten met praktische bezwaren. Het kan met deze woning naast Circuit Zolder. De villa op Sterrenwacht 147 in Heusden-Zolder staat te koop, met uitzicht op de baan. Op de foto hieronder krijg je een indruk van het uitzicht op het circuit. Vanaf het balkon kijk je uit op het rechte stuk van Circuit Zolder. Het balkon is groot genoeg om met een stel vrienden de barbecue aan te slingeren en van een race te genieten, al is het wijs om nog even een scherm buiten te zetten om de rest van het circuit te kunnen volgen. Nog interessanter is de garage: ruim de boel goed op en er is plek voor minimaal twee raceauto’s, die je op een vrije zaterdag of zondag kunt uitlaten op het circuit.
Omdat de kans groot is dat je nog iemand moet overhalen om de biezen te pakken en te verhuizen naar de woning naast Circuit Zolder, hebben we wat overtuigingsmunitie voor je: een zwembad in de giga-tuin, veel zonnepanelen, twee badkamers, airconditioning en nog een gigantische ruimte die nog vrij in te richten is. Maak daar een mooie sportschool, een sauna of een eigen bar. De makelaar doet het voorstel van een eigen Bed & Breakfast. De prijs van al dit moois? 997.000 euro.

Alternatief voor de woning naast Circuit Zolder

Bang voor te veel herrie bij deze woning naast Circuit Zolder? Makelaar Swevers verkoopt binnenkort ook kavels op een heuvel naast het circuit. Op 60 meter hoogte bieden sommige van deze kavels ook perfect uitzicht op het circuit. Misschien vanuit een infinity pool? We zien onze uitnodiging wel tegemoet. Oh, en een Pauwel Kwak dan, graag.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)