Heeft komst van twee of meer kindertjes jouw droom om een leuke auto te bezitten kapot gemaakt? Dan heeft Volkswagen voor jou niet de oplossing, maar wel iets om de pijn te verzachten: de Volkswagen Touran met R-Line-pakket. Passen kinderen in, en het smoelt goed.

Het R-Line-pakket geeft je sportievere bumpers met vleugelvormige luchtinlaten en 17 inch wielen. Voor 449 euro meer krijg je zelfs 18 inch hoepels. Een R-Line-interieur staat ook op de optielijst. Dit pakket omvat onder meer titaanzwarte hemelbekleding en zwarte R-Line Race-stoelbekleding, aluminium instaplijsten en aluminium pedalen.

En ja, alles bij elkaar ziet het er nog best dik uit. Dan hoef je niet meer met een petje en zonnebril op stiekem langs andere ouders te rijden – de vast wél geinige auto’s hebben – zodra je je mini-mensjes bij school afzet.

Wat kost de Volkswagen Touran met R-Line?

Het R-Line-pakket voor de Volkswagen Touran kost nu tijdelijk 1.299 euro voor de buitenkant. Wil je binnenin ook aan de R-line, dan kost dat je nog eens 508 euro. En wat is nu de dikste motorisering die je bij de Volkswagen Touran R-Line kunt krijgen? Dat is de 2.0 TDI met 190 pk of de 1.8 TSI met 180 pk. Waar blijft het R-Line OpvoeR-setje?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)