Eerder deze maand ging een video viraal van een vrouw die probeerde te tanken met een Tesla Model Y. Zelfs Elon Musk reageerde op de video. Wij gaan er altijd een beetje vanuit dat dit soort filmpjes in scène zijn gezet, maar in dit geval beweert de vrouw dat het een oprechte fout was. Kwaliteitsmedium Daily Star kwam in contact met de Tesla-eigenaar en kreeg zo uitleg van het verhaal achter de video.

Volgens de Tesla-rijder gaat het om een hardnekkige oude gewoonte. ‘Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik aan het doen was. Het was het einde van een lange dag en de auto is gloednieuw’, legt ze uit. Ze stopte bij het tankstation om wat te eten, maar uit gewoonte pakte ze de slang van de pomp en begon ze te zoeken naar de tankklep. Uiteindelijk komt zelfs een omstander (de weet dat het een EV is) haar ‘helpen’.

‘Ik reed net het tankstation binnen en dacht aan de snoepjes die ik van de toonbank zou halen in plaats van aan het feit dat mijn auto eigenlijk geen benzine nodig heeft’, legt ze uit. Ze noemt het een gênant foutje, maar ontkent dat nep is. Overigens is de Tesla-rijder een ‘betaalde content creator’. Als dit een viraaltje is voor wat extra publiciteit, is het een slimme zet geweest, want de video werd 40 miljoen keer bekeken.

Reacties

  • Mijn conclusie heeft op 23 mei 2023 geschreven:

    De ene aandachtsh**r reageert op de andere.

    Reageer
  • FAKE heeft op 23 mei 2023 geschreven:

    Fake! Gewoon een 3e rangs p*rnster die wat extra publiciteit zoekt. Next!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)