Helaas, deze actie is voorbij, in Top Gear nummer 37 lees je wie de winnaar is geworden…

Nou ja, voor twee weken dan…

 
Zoals je misschien wel weet hebben wij iets met de Cadillac CTS. Jij kunt ook iets met hem krijgen. Sterker nog: jij kunt hem krijgen!
 
De Cadillac CTS is de beste auto die de Verenigde Staten ooit hebben voortgebracht. Nou is dat niet zo’n kunst als je naar een groot aantal andere Amerikaanse modellen kijkt, zul je zeggen. Klopt. Ten dele overigens, want denk eens aan de Corvette, om maar eens een waanzinnige Amerikaan te noemen. Maar wat wel een kunst is, is het feit dat ze, echt waar, het niveau van BMW, Audi en Mercedes (om er maar een paar te noemen) met de CTS echt griezelig dicht benaderd hebben.
 
Je twijfelt? Snappen we. En dat snappen ze bij Cadillac ook. Vandaar dat wij je nu een unieke kans bieden. Win een CTS! Niet voor een uur, een dag of zelfs een week. En nee, ook niet voor de rest van je leven. Maar als jij deze wedstrijd wint, kun je je wel mooi twee weken lang de eigenaar noemen van een echte Cadillac CTS. Twee weken! En je hoeft er niet eens zo gek veel voor te doen. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en laat ons in maximaal vijf zinnen weten waarom jij de ideale kandidaat bent, waarom jij denkt dat je de winnaar moet worden, waarom alleen jij recht hebt op die unieke twee weken. Zo simpel? Zo simpel!

Vertel het ons dus vandaag nog – morgen is overmorgen alweer gisteren en dus te laat. Doen!

Zoals altijd: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de jury is gevoelig voor vrouwelijk schoon, geld (cash) en goed eten, maar zegt zich niet te laten beïnvloeden. De winnaars worden in Top Gear nummer 37 én via onze digitale nieuwsbrief bekend gemaakt. Schrijf je daar dus ook even voor in als je dat nog niet gedaan hebt, kost je niks.

Deze actie loopt tot 15 mei 2008 en om te winnen is het handig als je een rijbewijs met nul strafpunten hebt en geen Koos van voren heet…

Reacties