We hebben even met de kerstman overlegd en je kunt ‘t vergeten. Je hoeft dit jaar niet naar beneden te sprinten in de hoop een Lego Bugatti Chiron onder de kerstboom te vinden. Maar voordat je een haatbrief naar de Noordpool gaat schrijven: wacht nog heel even. Je hebt nog kans om een van de twee Lego Bugatti Chirons te winnen.

Wat moet je doen? Ten eerste moet je abonnee zijn van TopGear Magazine Nederland. Je bent een autoliefhebber, dus dat ben je uiteraard al (en anders kun je het regelen op onze abonnementenpagina). Ben je dat, stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar abokado@topgear.nl (doe dit vóór 1 januari 2019) en je dingt automatisch mee naar de Lego Bugatti. Mocht je tot de winnaars behoren, dan krijg je vanzelf bericht.

Lego Bugatti Chiron

Deze schaal 1:8 ‘replica’, zoals Lego het noemt, zit boordevol fraais: een gedetailleerde cockpit, aerodynamische carrosserie, beweegbare achterspoiler, spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, gedetailleerde remschijven en de W16-motor met bewegende zuigers. Of wat dacht je van een weekendtas in een klein opbergvak, of het unieke serienummer van de replica?

Je hebt in ieder geval 3.599 stukjes om ‘m in elkaar te zetten. De Lego Technic-elementen, waaronder de beweegbare achterspoiler, de snelheidsmeter, voor- en achterlichten, het afneembare stuur en rempedaal, maken ‘m helemaal compleet. Voor de bouw zijn 339 soorten Lego Technic-elementen gebruikt en meer dan 13.000 werkuren ingezet. Die ga jij misschien ook nodig hebben. Meer informatie vind je hier.

Reacties

  • peter ludriks. heeft op 21 december 2018 geschreven:

    Lijkt mij super om een Bugatti in deze donkere dagen te bouwen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)