Hoe kríjg je het voor elkaar? Je loopt negen maanden met een groeiende parasiet in je buik, brengt het met veel pijn en moeite op de wereld, houdt het in je armen en noemt haar… Infiniti. In 2016 gebeurde het. Haat je je minimensje bij voorbaat al zo erg dat je hem voor de rest van zijn of haar leven een naam als Diablo of Infiniti geeft?

Benieuwd of jouw auto op het geboortecertificaat van een kindje met bouwjaar 2016 staat? Gooi de autonaam dan door de zoekmachine van het NRC. Hieronder zie je de 10 zieligste kindjes van 2016.

De 10 zieligste kindjes van 2016

– Chevy (3 jongens)
– Diablo (1 jongen)
– Infiniti (1 meisje)
– Veyron (1 jongen)
– Lexus (1 jongen)
– Mercedes (2 meisjes)
– Ka (1 jongen)

Nog even een speciale vermelding voor Logan (95 jongens, 4 meisjes). Je verwachtingen liggen wel immens laag als je je kind naar de ultieme budgetbak noemt. Wil je echt je kind vernoemen naar een auto? Dan hebben wij nog wat tips voor je. Bijvoorbeeld een leuke naam als Elise, Cooper, Multipla, Rio, Zoe of Model X Ludicrous. Heb jij suggesties voor zielige kindernamen? Laat het ons weten.

Advertentie

Reacties

 • Henkie3 heeft op 12 januari 2017 geschreven:

  ik wilde m’n kind Aventador LP750-4 Superveloce noemen..

  Reageer
 • N. heeft op 12 januari 2017 geschreven:

  Prius

  Reageer
 • Ruby heeft op 12 januari 2017 geschreven:

  Bentley is een veel voorkomende naam xD Royce, Porsche… Vind t maar sneu xD maarja, liever een autonaam van een knap merk dan zo n naam die je eerst 5x moet lezen voor je t kunt uitspreken!

  Reageer
 • jasper van leeuwen heeft op 12 januari 2017 geschreven:

  niet van autoblog hè? o ja toch wel

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie