Zelfs de mensen achter een Lamborghini Huracán met 1.200 pk moeten weleens ‘gewoon van A naar B’. En zeker met kinderen is zo’n Huracán niet ‘s werelds geschiktste vervoer. Daarom heeft Zyrus Engineering nu een koolstofvezel bodykit gemaakt voor de elektrische Volkswagen ID. Buzz.

‘Dagelijks naar school rijden of boodschappen doen hoeft nooit meer een saaie missie te zijn. We hebben er zelf een gekocht en we zijn superenthousiast, mijn dochter vindt het geweldig’, zegt de baas van Zyrus over de Volkswagen ID. Buzz met hun koolstofvezel bodykit.

De kit bestaat uit een splitter onder de voorbumper inclusief winglets aan de zijkant, zijskirts die de auto optisch lager maken, een diffuser en een lijvige achterspoiler. Ook kun je velgen met koolstofvezel deksels kopen voor een extra aerodynamische look.

Wat kost de Zyrus Engineering kit voor de VW ID. Buzz?

De bodykit kost in totaal 11.900 euro. Voor de velgen verlangt Zyrus 4.999 euro. Wil je de exacte look zoals op de foto’s, dan moet je ergens ook nog een verlagingssetje vandaan plukken. De eerste leveringen van de koolstofvezel kit voor de Volkswagen ID. Buzz beginnen in 2023.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)