De game F1 2017 ligt aankomende vrijdag in de winkels en dan is het slechts nog een kwestie van oefenen. Oefenen, oefenen, oefenen tot 4 september, want dan beginnen de kwalificaties voor het Formule 1 e-sports toernooi. Waarom je hieraan mee zou willen doen? Daar kom je zo nog wel achter. Wij hebben het spel trouwens al gespeeld: hier lees je onze F1 2017 review.

40 spelers kunnen zich kwalificeren voor de halve finale van het Formule 1 e-sports toernooi. Deze halve finale vindt plaats op 10 oktober. Tijdens de laatste wedstrijd van het reguliere Formule 1-seizoen in eind november wordt de finale gespeeld.

Waar is de finale van het Formule 1 e-sports toernooi?

Eén keer raden; het laatste Formule 1-weekend van dit seizoen is immers in Abu Dhabi. Alle twintig finalisten worden hiernaartoe gevlogen en strijden twee dagen lang om de titel. Wat je kunt winnen, behalve de eer? De winnaar van het toernooi krijgt zijn eigen karakter in de Formule 1-game van volgend seizoen, F1 2018. En zeg nou zelf, wat is er vetter dan een carrière in F1 2018 op te bouwen met jezelf als coureur?

Binnenkort kun je via de website van Formule 1 e-sports jezelf registreren om mee te doen aan de kwalificaties. Heb je F1 2017 nog niet besteld? Bekijk dan deze waanzinnige aanbieding: een jaarabonnement op TopGear Magazine met gratis de game F1 2017 erbij!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear