Dit, beste mensen, is hoe je een speciale kleurstelling bekendmaakt. Doorgaans laten we een likje verf hier of een extra stickertje daar voorbij waaien, maar de manier waarop Red Bull zijn speciale F1-auto voor de GP van Amerika 2023 laat zien, verdient wat aandacht. Red Bull vloog letterlijk de RB19 over Austin heen om hem vervolgens aan een geschokte Ricciardo, Pérez en Verstappen te tonen.

De minimale aanpassingen zijn gedaan door Franco Cavallone. Hij deed net als 1.999 anderen mee aan de ‘Make Your Mark’-campagne. Fans konden op de website van Red Bull een speciale F1-auto ontwerpen voor de races in Amerika (Miami, Austin en Las Vegas). Cavallone won met zijn schets waarbij de lijnen en kleuren van het Circuit of The Americas duidelijk terugkomen.

De winnaar werd door Red Bull ingevlogen, maar niet op de manier waarop de RB19 zelf in Austin terechtkwam. In de video hieronder zie je hoe de aangepaste F1-auto over de Texaanse hoofdstad vliegt. Weer goed werk van de RB-marketingafdeling. Binnenkort komt er ook een speciale livery voor de laatste race in Noord-Amerika, de GP van Las Vegas. Je kunt trouwens geen ontwerpen meer opsturen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)