Surfend op de wereldwijde populariteitsgolf van de F1 hebben de makers van Call of Duty iets geinigs aangekondigd. In de aankomende Call of Duty Modern Warfare II kun je rennen en schieten bij het F1-circuit van Marina Bay. Hier wordt de GP van Singapore verreden. De ontwikkelaar kondigde het aan op Twitter.

Onder aan de pagina zie je de eerste trailer van het nieuwe level. Je kunt er met in totaal twaalf spelers terecht en het speelgedeelte is de paddock en de pitstraat. Ze hebben ongetwijfeld niet de echte rechten van F1 verkregen, dus je kijkt naar een soort AliExpress-versie van de auto van Red Bull. De fikkende Ferrari van Sainz op de achtergrond is een leuk detail.

Opnieuw met Lewis Hamilton?

Het Twitter-account van Call of Duty kondigt het nieuwe level aan met een onheilspellende trailer en een knipoog naar de tweet van Piastri. Lewis Hamilton verscheen al eerder in Infinite Warfare – het is niet bekend of ie opnieuw zijn opwachting maakt. Overigens speelde Max Verstappen de vorige Modern Warfare ook, dus wie weet hebben ze hem wel weten te strikken.

De volledige game Call of Duty Modern Warfare II komt op 28 oktober naar de PlayStation, Xbox en PC. In september kunnen de eerste spelers al aan de gang met de Beta-versie. Dit jaar wordt de GP van Singapore verreden op zondag 2 oktober. Wij zien trouwens wel een mooie spraakrolletje voor Günther Steiner voor de missiebriefing.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)