De Hyundai i30 N staat prima zijn mannetje op de Nürburgring – je kunt hem daar zelfs als taxi boeken. De aankomende Hyundai Ioniq 5 N zal ook best een bochtje of twee lusten. De standaard Ioniq 5 blijkbaar wat minder. Al moeten we toegeven dat de bestuurder waarschijnlijk hier de schuldige is. Het lijkt erop dat er simpelweg te zacht geremd wordt.

Bij de bocht Aremberg, door liefhebbers ook wel het Strand van de Nürburgring genoemd, vliegt de Hyundai Ioniq 5 de bocht uit. In de reacties wijst iemand erop dat de remlichten pas gaan knipperen als de auto de grindbak ingaat, wat zou betekenen dat de bestuurder toen pas vol ging remmen. We zijn het wel eens met die bevindingen.

De bestuurder pakt een aantal meter vangrail mee, wat een leuke rekening zal opleveren. En dan moet de Hyundai zelf nog gerepareerd worden op eigen kosten, want in principe ben je niet verzekerd op de Nürburgring. De bestuurder van de BMW die alles filmt, verandert door de crash in een niet eerder ontdekte Pokémon: wahwahwahwah.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)