Toch weer het bewijs dat de snelste auto ter wereld een huurauto is. Hieronder zie je een achtervolging in de Verenigde Staten met een huurbusje, die zelfs met een lekke band nog vrolijk met 160 km/u een legioen aan politieauto’s achter zich houdt. En het kost nog bijzonder veel moeite om het busje vol verdachten tot stilstand te dwingen.

Vooruit, het is niet lastig om met een politieauto het huurbusje uit balans te brengen met een PIT-manoeuvre, zeker door de lekke band van het busje. De agenten moeten wat zelfbeheersing tonen; je wilt niet dat onschuldige weggebruikers betrokken raken bij de crash. Uiteindelijk vinden de agenten een gaatje en zelfs dan kost het nog drie manoeuvres om de bus te stoppen.

Toch blijft het opvallend om te zien hoeveel politieauto’s er aanhaken bij een achtervolging in Amerika. Als we hier zoveel politieauto’s in een achtervolging zouden willen hebben, dan zouden zelfs de baliemedewerkers in een oude Volkswagen Touran moeten stappen. Check de beelden van de achtervolging hieronder.

Talloze politieauto’s achtervolgen huurbusje

Reacties

  • Caddy heeft op 11 november 2023 geschreven:

    Vooral het woordje “possible” in het begin in beeld vind ik erg voorzichtig 😅

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear