We zeggen het niet vaak, maar sommige mensen moeten vaker naar Jason Derulo luisteren. Samen met Snoop Dogg vertelde hij de natie bijna tien jaar geleden dat je vooral veel dient te wiebelen (wiggle, wiggle, wiggle). Waar er bij de muzikanten een perverse reden achter zat, is het bij ons allemaal zeer proper: je moet gewoon even aan het pookje wiebelen.

Als je bij het starten van je auto niet het koppelingspedaal wilt intrappen, dan moet je aan de versnellingspook voelen of de auto wel in zijn neutraal staat. De bestuurder van een Engelse Audi R8 laten even zien waarom. Zijn auto schiet naar voren na het starten.

Het overkomt de besten weleens, zeker in de jaren als beginnend bestuurder, maar meestal loopt het goed af. De bestuurder van de Audi R8 heeft wel extreem veel pech dat zijn auto precies met de neus richting zijn huis staat. De muur is beschadigd en de Audi heeft schade aan de neus.

Niet de enige deze week

Het kan overigens nog erger. In Amerika (moesten we dat er nog bijzeggen?) vond iemand het een goed idee om een zevenjarig kind een Mustang te laten starten. Ook hier schoot de auto naar voren. Volgens de uploader vergat het kind de auto uit de versnelling te halen. Juist, het is de schuld van het kind. Je ziet het in de tweede video.

Never forget to jiggle jiggle

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)