Eerder deze week kon je al kennismaken met de vervanger van de Lamborghini Aventador, want er lekten wat pattentekeningen het internet op. Natuurlijk werkt Lamborghini al veel langer dan deze week aan de nieuwe supercar en pas geleden mocht een prototype de openbare weg op voor een frisse neus. Wederom was iemand er als de kippen bij, filmde het en gooide het op YouTube.

Het commentaar is vermakelijk, maar helaas overstemt de voice-over het geluid van de V12. Wel zit de cameraman lang genoeg achter de opvolger van de Aventador om wat details prijs te geven. Zo krijgt de auto vier uitlaten, die weer in twee grotere uitlaatstukken zitten. Ook is de klep boven de motor interessant te noemen. Links en rechts zie je een soort steunberen, zoals de Ford GT ze ook heeft.

Verder vangen we verder op van de conceptauto?

Let ook even op de remlichten. Naast de twee korte horizontale lichtstrepen is er een vloeiende lijn die de vorm van het raampje boven de motor volgt. De nieuwe Lamborghini krijgt in ieder geval een V12 met hybridetechniek. Dit jaar nog zal Lamborghini de volgende generatie supercar aan de wereld tonen. Tot die tijd kun je hieronder de camouflage wegdenken.

Advertentie

Reacties

  • Remon heeft op 19 januari 2023 geschreven:

    Ben ik de enige die opvalt dat aan de linkerkant de lichten verder uit elkaar staan dan aan de rechterkant?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie