Soms ben je op een zwoele zomeravond ook wel klaar met dat filosofisch turen in die vuurkorf. Dus waarom niet je lusthofje buiten omtoveren tot een openluchtbioscoop voor een Fast & Furiousmarathon? Dat is nu heel gemakkelijk met de Airscreen Nano, een opblaasbaar wit doek van 3 bij 1,70 meter. Er zijn ook twee andere modellen beschikbaar die groter zijn, de Airscreen Airtight en de Airscreen Classis. De Classis is de grootste met een formaat van 24 bij 12 meter groot.

Deze compacte Airscreen Nano weegt slechts 20 kilo. Je kunt hem overal mee naar toe nemen in je kofferbak. Naar het strand, park, of parkeerplaats. Vouw hem uit elkaar, blaas hem binnen 60 seconden op en voilà: je hebt je eigen drive-in bioscoop voor een romantisch avondje. Of je neemt onze tip ter harte en nodigt je buren uit. De Airscreen Nano is geschikt om met zo’n honderd man films te kijken.

De Airscreen Nano kost 2.590 euro. Dat is wel zonder projector of geluid. Het goedkoopste en meest compacte geluidssysteem kost je via Airscreen 549 euro. Een projector heb je al vanaf 1.290 euro. Voor iets meer dan 4.300 euro kun je dus overal je favoriete films kijken. Zo wordt je zomer een stuk leuker.

Zo werkt de Airscreen Nano

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear