Waar ligt het omslagpunt wanneer je slecht parkeren als een talent mag beschouwen? Voor de bestuurder van deze Citroën Xsara Picasso lag die mijlpaal een paar duizend kilometer terug. Zonder ook maar een krasje op de bumper te maken, deponeerde de bestuurder zijn (of haar, uiteraard) Picasso op een steen. Er is, zoals je al verwacht, meer aan de hand.

De balancerende Citroën Xsara Picasso staat op het parkeerterrein van de Hangar in Amsterdam en is daar met opzet neergezet. Kunstenaar Bart Eysink Smeets parkeerde de auto – het kon natuurlijk alleen een Picasso zijn – op de steen. Vermoedelijk gebruikte hij wat randapparatuur (of een flinke aanloop). Voor de baldadigen onder ons: de boel zit vast en je kunt ‘m er dus niet af wiegen.

De auto op de steen in Amsterdam werd vorige maand op de parkeerplaats neergezet. Overigens is de Citroën Xsara Picasso volgens de kentekengegevens niet verzekerd en de APK is al sinds 4 februari 2018 afgelopen, mocht je benieuwd zijn. Misschien nog wel bijzonderder is dat de wieldoppen na een maandje nog op de auto zitten.

Bedankt Hangar Amsterdam voor het insturen van de foto’s!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear