Toen de Audi e-tron – dus niet de GT van dit artikel, maar de SUV van drie jaar terug – in zijn kekke camouflage werd getoond aan de wereld, vroegen kopers bij het bestellen of hun exemplaar ook in de wit-zwart-oranje kleurstelling geleverd kon worden. Audi Nederland heeft het nog even overwogen, maar moest deze liefhebbers helaas teleurstellen. Met deze autohoes voor Audi e-tron GT maken ze toch iets goed.

Je kunt nu een autohoes voor de Audi e-tron GT bestellen met de kleuren van de conceptauto. Nadat de Audi zonder camouflage in de The Avengers was verschenen, pakte het merk de auto in 2020 wederom in. Het was een beetje een nutteloze exercitie, maar het levert ze nu wel een toffe autohoes op. Audi noemt het printje ‘digitale camouflage’ en de hoes is uitsluitend geschikt voor binnen.

Wat kost de autohoes voor de Audi e-tron GT?

Het is geen autohoes die je even leuk voor vaderdag geeft. De prijs van de hoes is 649 euro in Nederland. Een serieus bedrag voor een hoes, maar dan past ie wel precies over jouw e-tron GT. En wie door een partij als Goodwool een hoes op maat laat maken, moet rekenen op minimaal 3.600 euro. Al zijn die waarschijnlijk ook weer een tandje mooier.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)