Gisteren geen kans gehad om TopGear in de gaten te houden? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je het autonieuws van 12 september 2018 hebt gemist. Nou, dan zetten we alles toch nog even voor je op een rijtje. Vinden we geen probleem hoor.

Dit huis is alleen voor parkeertalentjes

We kwamen het huis tegen op Funda in een poging onze onstilbare honger naar het ultieme autoliefhebbershuis te vinden. Als je in Brummen wilt wonen, kun je hier alleraardigst terecht. De vrijstaande garage is recent volledig gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardige gietvloer.

De Bugatti-Divo crash is niet wat het lijkt

Een Bugatti Divo-crash? Dát kan natuurlijk niet. Want wie gaat er nu rijden in zijn investering van 5.000.000 euro anno 2018? Dat zou slecht zijn voor de restwaarde. Oh, en dan is er nog het saillant detail dat de Bugatti Divo nog niet wordt geleverd – laat staan wordt gecrasht. Toch is de afbeelding een knap staaltje Photoshopwerk en dat wilden we even met je delen.

De nieuwe Mercedes GLE: met snufje Kanye

Voor de tweede keer binnen één week komt Mercedes met een nieuwe, vorstelijke SUV. Dit keer iets conventioneler dan de Mercedes EQ C. Maak kennis met de nieuwe Mercedes GLE. (Voor de blazers leende Mercedes twee paar Shutter Shades van Kanye West.)

Dashcam: zoveel kan er gebeuren in 30 Russische seconden

Een auto staat te wachten bij het stoplicht. Niets aan de hand, zou je denken. Het scenario wat zich daarna uitspeelt, komt zo uit een script van een flauwe komedie. Perfect gechoreografeerd loopt alles in de kreukels. Dashcams zijn zonder twijfel de gift van Rusland aan de mensheid.

Mercedes A-klasse Limousine: prijs is bekend

Voor 37.293 euro stap je in de Mercedes A 200 met 163 pk. Voor maar 510 euro meer monteert Mercedes een automaat met zeven versnellingen. Respectievelijk sprinten de A-klassen in 8,3 en 8,1 seconden naar de 100 km/u.

‘Tesla Model-S gestolen in 1,6 seconden’

Een groep wetenschappers van de KU Leuven heeft aangetoond dat een Tesla Model S gestolen kan worden in slechts 1,6 seconden. De zwakke schakel is het Passive Keyless Entry and Start (PKES) van producent Pektron.

Wrench is de ultieme VR-sleutelgame

Zelden keken we zo uit naar een autogame waarin je niet eens kunt racen. Wrench is een virtual reality-spel voor sleutelaars. Zonder dat je handen smerig worden, dus! Het werkt met de Oculus Rift of de HTC Vive.

BMW stopt met diesel in Noord-Amerika

Amerikanen hebben nog maar een paar maanden om een nieuwe BMW met dieselmotor te bestellen. Snelle modellen en stekkerhybrides zijn de toekomst voor BMW in de Noord-Amerika. In de configurator van BMW USA is enkel nog de 328d te vinden.

Renault Kadjar-facelift: bescheiden update

De Renault Kadjar-facelift is een facelift in de meest letterlijke zin van het woord; zijn gezicht lijkt achter zijn oren naar achteren getrokken te zijn voor een gladder smoelwerk. Het is vooral het interieur waar de plastisch (of plastic?) chirurgen hun best deden.

Crash Verstappen, Vettel en Räikkönen in Singapore 2017

De GP van Singapore vorig jaar was voor Max Verstappen nog sneller klaar dan ons laatste Fortnite-potje vol twaalfjarigen. Bekijk hier nog één keer de dramatische klapper van Verstappen vorig jaar. En zet de woede die je voelt om in enthousiasme voor de race van dit jaar, want ook tijdens de aankomende GP van Singapore is er regen voorspeld.

Voorbeschouwing van de GP van Singapore 2018

De afgelopen tien jaar domineerden Sebastian Vettel en Lewis Hamilton de GP van Singapore. Zou Lewis Hamilton, net als vorig jaar, deze ronde winnen, dan staat hij op een gedeelde eerste plek met Vettel als de coureur met de meeste overwinningen. Bekijk hier TopGear’s voorbeschouwing van de GP van Singapore 2018. Dit was het autonieuws van 12 september 2018.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)