Zonder motortakel en in je eentje een viercilinder uit een auto tillen is zoiets als uitvogelen wat je vriendin bedoelt als ze zegt dat er niets aan de hand is. Technisch gezien is het vast mogelijk, maar meestal resulteert het in een hoop gevloek.

Behalve als je het digitaal doet in de nieuwe game Wrench. Zelden keken we zo uit naar een autogame waarin je niet eens kunt racen. Wrench is een virtual reality-spel voor sleutelaars. Zonder dat je handen smerig worden, dus! Het werkt met de Oculus Rift of de HTC Vive.

Wrench is het passieproject van een ijverige Amerikaan die 16 maanden geleden zijn ontslagbrief indiende om zich op het spel te storten. Het sleutelobject is, in de trailer in ieder geval, een Mazda MX-5 met een zogenoemde Catfish-conversie.

Elke moer, pakking, schroef, riem en elk onderdeel kan los en moet op de juiste manier weer in elkaar. Wij kunnen geen veiligere manier (voor je auto) bedenken om aan een auto te leren sleutelen. Het spel leert je zelfs over draaimomenten en de volgordes waarin dingen vastgezet moeten worden.

Verpruts het digitaal een keer of drie, zodat je echte auto er niet onder lijdt. Check hieronder de trailer of bekijk het op Steam.

Wrench is de ultieme sleutelgame

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie