Als je ze niet kunt verslaan, moet je bij ze voegen. Deze slecht vertaalde zin zal vast door het hoofd spoken bij de PR-mensen van Peugeot. Vanmiddag lekte het Koreaanse Autospy de eerste beelden van de nieuwe Peugeot E-3008. Nog op dezelfde dag besluit Peugeot om zelf ook maar dezelfde foto’s van de nieuwe ‘fastback-SUV’ te delen.

Peugeot zegt zelf dat ze ‘het niet kunnen laten om nu al een glimp’ van de nieuwe auto te delen. Een vrij grote glimp, want we krijgen de hele auto vanuit alle hoeken en standen te zien. In het interieur zien we een nieuwe versie van de i-Cockpit. Er loopt nu één lang scherm van achter het stuur naar het midden van het dashboard.

Daarnaast kunnen we uit de beelden van de buitenkant opmaken dat de Peugeot E-3008 de ontwerprichting doortrekt waar de 408 hem heeft achtergelaten. Het front leent nog meer inspratie van een rasp dan voorheen. Op de achterkant is een dubbele spoiler waarbij de onderste doet denken aan die van de Aston Martin DBX. Of komt dat door het kekke kleurtje dat de E-3008 draagt? Hoe dan ook, volgende week dinsdag krijgen we nog meer beelden van de Peugeot E-3008.

Advertentie

Reacties

 • Dick Mello heeft op 8 september 2023 geschreven:

  Het blijft een Peugeot, zo on betrouwbaar als de pest!

  • Autokenner heeft op 10 september 2023 geschreven:

   Bedankt voor jouw positieve en onbevooroordeelde reactie.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie