Dus jij vind het al lastig om je kleine neefje tien seconden stil te houden voor de familiefoto? Heb dat ontzettend veel ontzag voor de fotograaf van Bentley, die 48 uur de tijd nam voor deze foto. Dit is namelijk een foto met 57,7 miljard pixels. En natuurlijk staat pontificaal in het midden een Bentley Flying Spur W12 S.

De Gigapixel-camera stond in Dubai op het dak van de Cayan Tower op 264 meter hoogte. De enorme foto bestaat uit 1.825 individuele frames die – zodra ze aan elkaar gehecht zijn – zelfs de bolling van de aarde laten zien. Maar het meest bizarre aan de hele foto is hoe rustig het op straat is. Je moet goed zoeken om mensen te ontdekken. We spotten een paar verbrande toeristen op het balkon en een schoonmaakster. En we hebben nog even ons best gedaan om wat andere dikke auto’s voor je te spotten in de plaat. Veel verder dan een BMW M4 en een getunede Honda Civic kwamen we niet. Misschien gaat het jou beter af.

Hierboven zie je de gecomprimeerde versie; ga daar maar niet in zoeken. Onze hamsters rennen niet hard genoeg om de servers draaiende te houden als we het hele beeld uploaden.

Bekijk de Bentley Gigapixel 2.0 zelf.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)