Nee, het is geen faillissementenuitverkoop. Het was de Fancy die ermee stopte in 2016 – maar Defensie bestaat gewoon nog. Wel houden ze weer een lenteschoonmaak. Met BVA als tussenpersoon gooit de overheid 22 DAF-vrachtwagens in de verkoop en nog eens vijf Mercedes G-klasses.

Update: inmiddels zijn er 24 Mercedessen bijgekomen

De DAF’jes komen allemaal uit de jaren negentig in verkeren in diverse staten. De een lijkt vrij compleet, de andere mist wat onderdelen. Sommige hebben een afgesloten laadruimte, andere alleen een stellage en nog weer andere laten je vrij om er zelf iets op te zetten. Een leuk projectje voor een camper?

Bij de vijf G-klasses is het hetzelfde verhaal. Er staat eentje bij die in re-de-lijk nette staat lijkt, maar ook eentje zonder deuren en zonder stoel. Een half gestripte G-klasse pick-up lijkt het meest in trek en heeft tot nu toe het hoogste bod. Zowel op de DAF-vrachtwagens als de oude G-klasses kan worden geboden tot 11 april.

Wat moeten de militaire objecten kosten?

De hoogste bieder mag de auto kopen. Er wordt geen minimumprijs vermeld, maar de voertuigen moeten wel gegund worden. Momenteel staan de meeste biedingen nog op zo’n 1.000 euro, met uitzondering van de pick-up, die kan al rekenen op 3.600 euro. Bied jij een laag bedrag en neem je er eentje mee voor een prikkie?

Reacties

  • Limobob heeft op 29 maart 2022 geschreven:

    Nou… lijkt mij wel wat om een limousine van te maken voor http://www.limousine.nl
    Zal s n bod gaan uitbrengen en wie weet over enkele maanden een G-Klasse Limousine op de weg…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)