In het denkbeeldige Utopia van BMW, M Town, zal geen enkele buur boos de politie bellen als je ‘s ochtends met veel herrie je auto start. Iedereen rijdt een BMW uit de M-reeks en de lucht van verbrand rubber is permanent. Tunnels zijn de favoriete plek om te vertoeven. Ook de kinderen van BMW M Town moeten een opleiding genieten. Daarom bedacht BMW de beste basisschool ooit.

Geschiedenisles gaat in de school van M Town wél over Duitse overwinningen. Van de 3-serie, om specifiek te zijn. Handenarbeid wordt ook gegeven – als de projecten maar vier wielen hebben. En zaken als natuurkunde komen altijd van pas bij het berekenen van zijwaartse g-krachten of de benodigde downforce.

Nu de echte vraag: staat het onderwerp ‘richtingaanwijzer’ in de lesboeken van de school in BMW M Town? Of wordt alleen de parkeer-overal-knop omschreven? Je weet wel, die rode knop je die indrukt als je op de stoep parkeert en waardoor de hoeken van de lampen oranje gaan knipperen.

BMW M Town: de betere basisschool

Advertentie

Reacties

 • Claudi Verhoeven heeft op 7 mei 2019 geschreven:

  wel een beetje niet te volgen zo,na een clik om de Sjonny tuners te volgen met hun kraaltjes op de stoelen en bont om het stuur
  krijg ik iets over de beste school en iedereen moet een goede opleiding krijgen enzo
  Of men met een bontje om het stuur geen goed opleiding zou hebben genoten(waarschijnlijk kunst academie of nog erger conservatorium?)
  Overigens was er maar eentje de enig echte Sjonny ooit op deze aarde
  onze Sjonnie Jordaan(zing een liedje voor mij alleen)

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie