Tuurlijk, we snappen heus wel dat jij de volgende Supercars of London of Shmee150 wilt zijn. Wie wil er nou niet elke dag werken in en rond de dikste auto’s. Maar even serieus: ga nou niet midden op de weg staan. Anderzijds: het is begrijpelijk dat je met wat herrie en spektakel wilt wegtrekken. Je gunt de toeschouwers ook een pleziertje. Maar heeft er dan niemand iets geleerd van de zestien miljoen drieënvijftigduizend negenhonderdtachtig filmpjes waar het misgaat? (Deze, deze, deze of deze?). Tijdens Strada 2018, een evenement voor exclusieve auto’s, waren beide partijen niet zo slim bezig. Gelukkig gaat het goed.

Update: De organisatie reageert: ‘Wij hebben er letterlijk alles aan gedaan om de veiligheid ten top te stellen. Zo hadden wij bij de start de weg afgezet met dranghekken, afzetlint, bezoekers op afstand, beveiliging die mensen aan de kant hielden, verkeersregelaar et cetera. Ook was de beveiliging bij de eindlocatie (dit is bij de eindlocatie) aanwezig maar konden niet op tijd ingrijpen om deze spotter van de weg af te krijgen. […] De eigenaar van de M4 rijd altijd heel voorzichtig met zijn auto, natuurlijk geeft ie wel eens gas maar alleen als het kan. Het was voor hem niet de bedoeling om te gaan driften, aangezien hij dat nooit zou doen. Hij zei zelf ook dat het door de aquaplaning kwam en daardoor geen grip meer had.’

BMW M4 tikt bijna autospotter omver

Reacties

  • Valentino heeft op 17 mei 2018 geschreven:

    Je kunt het ook totaal geen driften noemen, je ziet duidelijk dat de auto reageert op de weersomstandigheden.

    Wie dit driften noemt snapt niks van autorijden.

    Daarbij waarom staat dat gastje daar midden op de weg, heeft hij totaal niks te zoeken. Is gewoon om aandacht en problemen vragen op deze manier.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)