De onthulling van de BMW X7 Concept staat niet voor vandaag in de agenda van BMW genoteerd. Het forum Bimmerpost wist van een man in een lange regenjas al de foto’s te bemachtigen. De technische details laten dus even op zich wachten, maar je kunt wel alvast genieten van het imposante voorkomen van de grootste SUV van BMW.

De BMW X7 Concept kijkt boos. Alsof iemand voor de honderdste keer een knipperlicht-grapje maakt. Hij knijpt zijn ogen boos samen en hij ademt diep in en uit via zijn grote neusgaten. Hij mompelt iets over dat hij tenminste niet bekend staat als eeuwige bumperklever. Als je zelf met je ogen knijpt kun je stukjes Infiniti QX80 Monograph herkennen in de BMW X7 Concept.

Wat maakt de BMW X7 Concept een, eh, concept?

Voornamelijk de buitenspiegels en de deurgrepen zullen het productiestadium niet halen. Het interieur zal waarschijnlijk kleine tweaks krijgen. Misschien is het stuur nog iets te concept-achtig. Vanaf maandag staat de nieuwe BMW X7 op de IAA van Frankfurt.

Galerij: Infiniti QX80 Monograph

Reacties

 • Chris heeft op 28 september 2017 geschreven:

  Jekkie bah!

  Reageer
 • Stef Gijzemijter heeft op 26 september 2017 geschreven:

  Wat een afzichtelijke lelijke auto is die nieuwe BMW X7 ,echt walgelijk !
  Ben een echte BMW fan maar dan gaat bij mij de BENTLEY BENTAYGA toch echt voor want dat is pas echt een mooie koets , stijlvoller en meer neigend naar een klassiekere carrosserie net als de JAQUAR !! Waarom zo’n protserig pooier model ??

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)