Eigenaren van een Bugatti Veyron hebben het niet makkelijk. Gemiddeld hebben ze meer dan tachtig auto’s, drie privéjets en een jacht. En de onderhoudsrekening van de collectie komt bovenop de astronomische bedragen die de Bugatti-dealer vraagt voor een setje velgen of banden.

Gelukkig steekt het merk zijn klanten nu een welverdiend hart onder de riem. Want Bugatti verlengt de fabrieksgarantie tot 15 jaar – als enige automerk ter wereld. Scheelt toch weer iets in de onderhoudskosten. De verlengde garantie is een onderdeel van hun Loyalty Maintenance Programme.

Bugatti Certified

Veyron-eigenaren moeten eerst aankloppen bij Bugatti voor een speciale keuring. ‘Van airbags tot bougies, alles wordt met hoge precisie getest en indien nodig vervangen’, zegt Bugatti. Eh, ja, als je de werking van een airbag test, moet je hem inderdaad vervolgens vervangen. Verder worden alle software-updates uitgevoerd en alles wat vervangen moet worden, wordt vervangen.

Wanneer de Veyron goed bevonden is, is de auto officieel Bugatti Certified. Op deze manier zorgt Bugatti ervoor dat alle modellen in top-tóp-staat blijven. Als je op zoek bent naar een Veyron, check dan dus of het keurmerk aanwezig is. Overigens ben je als Veyron-eigenaar bijna verplicht om de check te laten doen, want je wilt wel dat je investering zijn waarde behoudt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)