Zelfs als je in de huidige huizenmarkt een flinke klapper maakt en een Veyron kunt bekostigen, kun je ‘m niet betalen. Voor een setje banden en velgen moet je immers al een hypotheek afsluiten van 110.000 euro – en de bank kan het niet waarderen als je het onderpand oprookt. Een Bugatti Veyron huren is daarom voor de meesten een betere optie.

De Bugatti Veyron was lange tijd de snelste auto ter wereld. Zijn W16-motor met vier turbo’s produceert 1.001 pk en helpt de Veyron om snelheden boven de 400 km/u te bereiken. Je snapt waarom je er eentje zou willen huren voor een dagje. Het liefst in de buurt van de Duitse Autobahn.

Waar kun je een Bugatti Veyron huren?

Het zal je verbazen op hoeveel plekken je een Veyron voor een dagje kunt huren. Of zelfs voor een week. Het zal je niets verbazen dat je voor hetzelfde geld ook een nieuwe middenklasser kunt kopen. Daarmee ga je echter geen 400 km/u rijden.

Het meest interessante aanbod om een Bugatti Veyron te huren vind je bij King Rent. Voor 9.900 euro per dag stap je daar in de bloedsnelle bruut. Ze leveren de Veyron af bij diverse vestigingen in Europa, waaronder Stuttgart en München. Je weet wel, steden omringd door Autobahn.

In Monaco, Cannes, Saint Tropez of Nice kun je een Bugatti Veyron huren voor 10.000 euro per dag. Of 65.000 euro per week. Een topsnelheid uitproberen zit er niet bij, maar als je graag de bink wilt uithangen tussen de superjachten, moet je daar zijn. Daar kun je er ook vast eentje van huren.

Een Bugatti Veyron huren voor het minste geld doe je in Californië. In Beverly Hills stap je in voor 10.000 dollar per dag of 60.000 dollar per week. Ook de bekendste Bugatti Veyron is te huur. Het Mansory-exemplaar van Royalty Exotic Cars kost je 20.000 tot 25.000 dollar per dag.

Liever een Chiron huren in plaats van de haast prehistorische Veyron? We hebben een stel prijzen opgevraagd. Hopelijk reageren de verhuurders net zo snel als hun auto’s rijden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)