Audi-velgen onder je Golfje hangen deden ze al in de middeleeuwen. Zelfs een set Lamborghini-velgen past blijkbaar onder een Scirocco. En met wat moeite passen zelfs Bentley-onderdelen op een hoop VAG-producten. Maar een Bugatti Veyron-interieur transplanteren? Dat zagen we niet eerder.

Dit is je kans om als eerste (ter wereld, waarschijnlijk) een Bugatti Veyron-interieur in een niet-Bugatti te lepelen. Voor de handige klusser die geld heeft voor een Audi RS 6 – maar dat net even te makkelijk vindt. Of al een RS 6 heeft.

Het interieur kwam beschikbaar omdat Bugatti-kopers nou eenmaal Bugatti-kopers zijn: de koper van de Veyron besloot dat ie zwart toch een betere interieurkleur vond voor zijn fonkelnieuwe hypercar. Dus hij liet alles vervangen en ging dit Bugatti Veyron-interieur volledig ongebruikt de berging in.

Nu ligt het Veyron-interieur in Miami te wachten op iemand die 149.999 dollar meeneemt naar de dealer. De tellerbak en diverse knoppen ontbreken. Die zul je over moeten hangen. Wel zul jij de mooiste buitenspiegelstelknopjes van heel de wijk hebben.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie