Je bent nog niet te laat! Bugatti heeft namelijk nog zo’n tachtig exemplaren van de Veyron in de aanbieding. Overigens moeten ze nog wel even gebouwd worden.
 
Twee jaar na de introductie van de Veyron heeft Bugatti ruim 130 klanten tevreden gesteld. Het bouwen van een dergelijke supercar neemt best wat tijd in beslag. Je moet er niet aan denken dat een onderdeel een eigen leven gaat leiden bij een snelheid van pakweg 400 km/u. De productie stopt na exact 300 exemplaren en inmiddels zijn er 220 orders geschreven.
 
Vandaag bestellen, betekent niet dat je het pk-monster morgen in huis hebt. Nee, Bugatti kampt met een wachtlijst. En wat voor een. Medio 2009 ben je pas aan de beurt. Twijfel overigens niet al te lang, want anders zou het zomaar 2010 kunnen worden.
 
Ondanks een gelimiteerde productie van slechts 300 stuks heeft Bugatti toch enkele exclusieve versies van de zestiencilinder in haar gamma, zoals de Veyron Pur Sang of de Veyron par Hermès. Want stel je voor dat je buurman in exact dezelfde uitvoering komt voorrijden. Daar moet je toch niet aan denken…

Reacties

Meer van TopGear