Symere Woods, blijkbaar beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Uzi Vert, is een 25-jarige rapper uit Amerika. Spotify leert ons dat we hem zouden moeten kennen van populaire nummers als XO Tour Llif3 en Money Longer. En zelfs zonder trouwe luisteraars op het topgeheime hoofdkwartier van TopGear (naast de A9 in Amsterdam-Zuidoost, tegenover de Ikea) wist de rapper genoeg gewillige oortjes te sprokkelen om een Bugatti Veyron over te kunnen kopen van Floyd Mayweather Jr. voor 1,7 miljoen dollar. En om de hypercar vervolgens in de kleuren geel, blauw en rood te laten wrappen.

Gisteren parkeerde Woods (Vert? Lil?) zijn Veyron in New York op een plek waar dat blijkbaar niet mocht. Een hysterische Instagram-meneer was erbij om het tafereel vast te leggen op video. Volgens de uploader liet de wielklem flink wat krassen achter op de velgen van de Veyron, die nieuw 90.000 euro voor een set kosten. In de korrelige video lijkt het allemaal mee te vallen – in ieder geval niet genoeg om de parkeerwachten zo erg lastig te vallen, die ook maar hun werk doen. Op zijn Instagram laat Lil Uzi Vert een paar uur later trots zien dat hij zijn auto opnieuw op dezelfde plek parkeert.

Bugatti Veyron van rapper krijgt wielklem

Reacties

 • Filip Schristiaens heeft op 8 mei 2021 geschreven:

  Danku

  Reageer
 • aardappel88 heeft op 27 februari 2020 geschreven:

  Al kosten ze een miljoen. Je moet je auto dan daar niet parkeren

  • Erik heeft op 28 februari 2020 geschreven:

   Alleen geeft dat geen vrijbrief eigendommen te beschadigen, staat (zeker in dit geval)niet in vergelijk met de overtreding. Daar is de bekeuring voor.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)