Alle rekensommetjes op Facebook en Instagram al opgelost? Het antwoord is trouwens 62. Dan hebben we iets om de tijd te doden tot de volgende uitdaging op je tijdlijn verschijnt. De configurator om de nieuwe Ferrari Roma samen te stellen, staat sinds kort online. Je kunt aan de slag met kleuren-, velg- en interieurcombinaties om een hap uit de dag te nemen. Bekijk vervolgens jouw Ferrari Roma vanuit alle hoeken, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Vink zeker de kleur Verde British aan, omdat dat spectaculair staat op vrijwel elke auto. Een meegespoten grille valt minder op. Hoe vind je stoelen in bordeaux daarbij passen? De configurator presenteert de sportuitlaat als optie, maar aan iedereen met oren ben je verplicht dit extraatje aan te vinken. De Ferrari Roma heeft dezelfde 3,9-liter twin-turbo V8 aan boord als de Portofino, maar in dit geval met 620 pk.

Het koppel is met 760 Nm wel gelijk, en ook de prestaties ontlopen elkaar niet veel. De Roma doet 0 naar 100 in 3,4 seconden, tegen 3,5 voor de Portofino. De topsnelheid ligt in beide gevallen op ‘meer dan 320 km/u’. De V8 is in de Roma gekoppeld aan de nieuwe achttraps DCT-transmissie die debuteerde in de SF90 Stradale. De prijs van de Ferrari Roma is minimaal 244.737 euro in Nederland, maar loopt al snel op. Lakkleuren kosten tussen de 4.000 en 8.000 euro. Een skiluik is al ruim 3.000 euro. Ga zo maar even door.

Ga naar de configurator

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)